LEE JEANS
Lee jeans Scarlett black | Lee jeans Scarlett washed blue | Lee jeans Scarlett blue |
Lee bukser
blev grundlagt i USA helt tilbage til 1889, hvor Henry David Lee først startede med at producere de nu ikoniske jeans. Han havde et ønske om at lave amerikansk arbejdstøj af højere kvalitet, end hvad markedet ellers tilbød. Sidenhen har brandet bare udviklet sig og er nu en del af verdens største tøjfirma og blandt verdens mest kendte og anvendte jeans-mærker nogensinde.
De skaber jeans med en perfekt pasform af de bedste materialer. De forskellige jeans-modeller og pasform består af skinny, slim og straight. Lee går altid forrest i udviklingen, derfor er brandet altid klar med nye og moderigtige jeans i forskellige pasformer. Lee er kort sagt altid garanti for god kvalitet og stilrent design, hvilket er derfor du kan shoppe Lee online her på Loftet.dk. Find de mange spændende og lækre nyheder online nu på Loftet.dk 
Rigtig god shoppelyst.

MADS NØRGAARD KALMIRA STRIK

Mads Nørgaard Kalmira strikSHOP DEN HER
Mads Nørgaard er et klassisk dansk brand, der har eksisteret siden 1986. Mads Nørgaard er kendt for deres tidløse og unikke design. Mads Nørgaard mestrer evnen til at forene nye trends med deres traditionelle kendemærke – striber. Du skal købe tøj fra Mads Nørgaard, hvis du er på udkig efter tidløst design med sjove detaljer i god kvalitet.
Denne Kalmira strikkjole fra Mads Nørgaard er endnu et bevis på at deres kollektioner emmer af luksus og tidsløst design. Denne super lækre bløde kjole er perfekt til efteråret med dens lækre grå farve og bløde uld. Sæt den over strømpebukser eller jeans og tag flade sko på for et casual look, eller tag stiletterne på, smid en masse lækre accessories på og du er klar til en fest, hvor du kan holde dig varm og lækker hele aftenen. Hvis du heller ikke kan leve uden denne skønhed i den efterårs og vintergarderobe så skyd dig at shoppe den HER hos Loftet.dk inden det er for sent.
Rigtig god shoppelyst

Rebecca Posselt
REBECCA POSSELT blev grundlagt, i København 2013, af designer med samme navn. Rebecca Posselt har en personlig passion for prints og har specialiseret sig i et farvestrålende og karakteristisk univers igennem prints, som alle er udviklet af designeren selv. Alle prints er udviklet ud fra en mangfoldighed af elementer og oplevelser, som fascinerer Rebecca Posselt, og som via hendes sindsstemning får deres eget udtryk. Inspirationskilden er hovedsageligt smukke elementer fra naturen. Rebecca Posselt kombinerer disse elementer på en måde, som giver printene et stærkt, unikt udtryk med en feminin kant. REBECCA POSSELT kollektioner henvender sig til mennesker, som søger nye udtryk indenfor casual wear med fokus på elegance og et personligt twist.

Shop REBECCA POSSELT lækre styles online hos Loftet.dk

 SHOP ONLINE NU LIGEHER

Rigtig god shoppelyst.

SOMMER FESTIVALFIND DE VISTE STYLES HER - SEDUCE - JAKKE // LES DEUX - TOP // ROPE - SHORTS // VANS - SKO // VANS - SOLBRILLER // AMAZING SPACE - HÅNDCREME // AMAZING SPACE - RENSE SERVIETTER // AMAZING SPACE - BODY EXFOLIATOR //

Se de fede Dr. Denim styles!      
Dr. Denim blev grundlagt i 2004 af to svenske brødre med en stærk passion for denim. Brandet har sidenhen udviklet sig fra jeans til at skabe hele kollektioner af lækkert modetøj. Jeans er dog stadig deres hjertebarn og denim bliver behandlet som en videnskab. 

Her på Loftet.dk kan du finde deres 3 mest kendte jeansmodeller - Plenty med middelhøj talje, Kissy med lav talje og Solitaire som er højtaljede. Kombiner dine Dr. Denim jeans eller shorts med deres casual toppe, som fx Cut Blouse, der er transparent og let her til sommeren!

Find alle de viste styles her: 
Cut Blouse 400,- //  Amira strik 600,-// Gin crop sweat 250,- // Valerie shorts 350,- // Plenty Jaguar jeans 500,-
Ældre